Neler yeni
"Hukuk Forumu - Hukuk Dünyasına Açılan Kapınız"

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Soru İsmin yanına isim ekleme hakkında ?

Merhaba ben 19 yaşındayım. ismim Abdüssamet ismimin yanına Hacı ekletmek istiyorum. iş arkadaşlarım ve çevremdeki arkadaşlarım Hacı ismiyle hitap ediyorlar. adımla bazen dalga geçiyorlar beni bu durum çok rahatsız ediyor. bu yüzden Hacı Abdüssamet olmasını istiyorum. ama nereye hangi evraklar nasıl bir dilekçe ile başvurmam gerektiğini bilemiyorum. ayrıca bi avukat tutmam gerekiyor mu ? mahkeme masrafları ne kadar tutar? yaşım ilerlemeden değiştirmek istiyorum lütfen yardım edin...

yunussolak

Moderatör
Moderatör
Avukat
Merhaba, isim değişikliği için Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açmanız gerekiyor nüfus müdürlüğüne karşı. Tüm yargılama harç, masraf ve giderleri yaklaşık 1500-2000 civarında oluyor.

HukukForum.NET - UYARI!

Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız. Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.

Gizlilik Politikası Forum Kuralları

Konuyu görüntüleyenler